Pages

Wednesday, November 2, 2016

LEMMIKTOOTED NYX'ILT 



NYX jõudis lõpuks Eestisse ning selle tähistamiseks mõtlesin pühendada ühe terve postituse NYX'ile, et rääkida enda lemmikutest ning loodetavasti aidata teil endale mõni uus lemmik leida. Kindlasti tuled selliseid postitusi veel, sest NYX'i valikus on tohutult tooteid mida enda jaoks avastada!


HUULED
Vaieldamatult kõige suurem ja tähtsam osa NYX'ist on huuletooted. Neid on absoluutselt igat tooni ja finish'iga. Minu üheks kõige lemmikumaks huuletooteks on NYX'i Lingerie matid huulevärvid, mida on 12 nude tooni, nii et igaüks leiab endale enda ideaalset tooni.  Mulle endale meeldivad kõige rohkem Lace Detail (03), mis on heledam nude, mida kergelt tumedama huulepliiatsiga paari pannes saab ülilihtsa ombre huule, et huuled paistaksid veidi suuremad, ning toon Push Up (06), mis on tumedam nude ning hetkel ülitrendikas.

Kindlasti tasub uudistada ka Soft Matte Lip Cream'e, mida on tohutult suur valik nude toonidest roosade, punaste, lillade ning isegi sinisteni. Nagu nimi ütleb, on need pigem kergelt matid, seega ei kuivata huuli ning sobivad neile, kes ei kannata kuivi huuletooteid, ent siiski tahavad mati huule trendiga kaasas käia. Minu kolm lemmikut tooni on London, Stockholm ja Istanbul. London ja Stockholm on ilusad nude toonid ja Istanbul tagasihoidlikum roosa.

Neile, kes eelistavad huulepulki, on suurepärane valik mustas pakendis Matte Lipstick sari, mille valik on samuti meeletu. Minu praeguse hetke lemmik punane huulepulk on just sellest sarjast toonis Bloody Mary. See on külma alatooniga kergelt roosakas punane, mis annab nii mõnusa värskuse näole ja ei kulu päeva jooksul maha, isegi peale söömist on ideaalselt peal.

Matile huulele mõnusaks vahelduseks on Butter huulepulgad, mis on niisutavad ja ülimugavad huultel. Toon Fun Size on täiuslik roosakas nude.

Kui aga tahta midagi veel niisutavamat ja läikivamat, siis soovitan Butter Glosse. Need on tugeva pigmendi ning hea kestvusega läiked, mis ei ole kleepuvad ning püsivad päris kaua peal. Minu üks lemmikuid on armas roosa toon Maple Blondie.


Vasakult paremale Bloody Mary, Maple Blondie, Fun Size, Istanbul, London, Stockholm, Push Up, Lace Detail

PÕHI
Mainimist väärivad ka NYXi põsepunad, millest minu lemmik on tegelikult toon nimega Taupe, mis on ideaalne kontuurimiseks. Peale selle kasutan tihti ka tooni Coraline, mis on kergelt oranzikas ja korallitooni. Neid on ülilihtne hajutada ning nende pigment on täpselt piisavalt tugev.

Meigi kinnitamiseks on viimasel ajal saanud ülipopulaarseks kinnitusspreid. NYXil on olemas nii Matte ehk matistav kui ka Dewy ehk niisutav kinnitussprei. Matte sobib pigem neile, kel hakkab nägu päeva peale läikima ning Dewy neile, kes eelistavad niisutatud ja säravat nahka.

KULMUD
Samuti on NYXi valikus igasuguseid erinevaid kulmutooteid, millest näiteks kulmugeel kuulub minu meigirutiini. See hoiab kulmukarvad paigal ning annab neile kergelt tooni.


SILMAD
Tahaksin kiita ka NYX'i lauvärve, mida on kahte tüüpi. Mustas pakendis on enamasti matid toonid ning hõbedases pakendis on tugeva pigmendiga metallic läikega toonid. Mustas pakendis toon Stiletto on ideaalne hajutustoon neile, kel on ülihele nahk ning hõbedases pakendis tooksin välja tooni Mermaid, mis on lihtsalt nii eriline ja efektne särav rohekas sinine.

Viimasena räägin Jumbo pliiatsitest, mis on tavalisest paksemad kreemised pliiatsid, millest kõige populaarsem on valge toonis Milk. Seda saab kasutada nii silma limaskestal, sisenurgas, kulmuluul kui ka lauvärvi aluskreemina, et lauvärvide tooni intensiivsemaks muuta. Samuti on Jumbo pliiatsid ideaalsed neile, kellele meeldib enda meigiga katsetada ja julgemaid look'e teha. Näiteks Halloweeni meigi puhul on must ja valge Jumbo pliiats täielik must have.



Olemegi jõudnud postituse lõppu! Sellised olid minu hetke lemmikud NYX'ilt. Usun, et paari kuu pärast on mul juba terve hunnik uusi põnevaid tooteid mida teiega jälle jagada.

No comments:

Post a Comment