Pages

Friday, March 17, 2017



HETKE LEMMIKUD


Taasavastasin hiljuti L'Oreal True Match jumestuskreemi. Kasutasin vahepeal ainult matte jumestuskreeme, kuid kuna mu üldiselt rasune nahk on nüüd talvel kohati isegi kuiv, siis haarasin enda jumestuskreemidesahtlist selle vana lemmiku ning armusin taas. See on kergelt niisutava koostisega, keskmise katvusega ja ilusa loomuliku finishiga. Samuti on see ideaalne toode mida segada mattide ja katvamate jumestuskreemidega, et neid natuke lahjendada. Niimoodi kahte jumestuskreemi segades saad sa mõlema parimad omadused ühendada.







NYX Tame&Frame Brow Pomade. Lemmik toode kulmudele! See on põhimõtteliselt nagu geellainer  kulmudele ja tänu enda geeljale koostisele, jätab see ilusa puhta tulemuse, mida peitekreemiga äärtest hiljem puhastama ei pea. Selle tootega on tõesti ülilihtne ideaalne kulm väikese vaevaga joonistada. Kasutan seda toodet NYXi kaldes kulmupintsliga, mis on kõige parem kulmupintsel, mida ma kasutanud olen. Match made in heaven!





Minu vaieldamatu lemmik tolmpuuder on Artdeco värvitu puuder. Mul on olemas ka Laura Mercieri tolmpuuder ning uskumatu, kuid 3 korda odavam Artdeco puuder on minu jaoks palju paremini töötanud. See kaotab poorid, kinnitab meigi terveks päevaks ning on ideaalne silma all bakemiseks! Lisaks meeldib mulle see, et seda puudrit müüakse ka eraldi täitena väikses topsis. Täielik winner!



Nagu ma enne mainisin, siis talvel kipub mu nahk kuiv olema. Selleks, et jumestuskreem istuks siiski nahal ilusti, olen ma viimasel ajal tilgutanud paar tilka Bio-Oil õli Beautyblenderile, et see jumestuskreemi hajutades õliga seguneks. Töötab väga hästi ning paneb naha särama!




Artcedo läbipaistev kulmugeel on siiani kõige tugevam kulmugeel, mille leidnud olen, mis tõesti hoiab kulmukarvad terve päeva paigal. Soovitan seda kõigile, kellel on probleeme kulmude fikseerimisega.

NYX huulepliiats toonis Natural. Püsib ilusti peal ja on mõnusalt kreemine ja tugeva pigmendiga. Valikus on absoluutselt kõik toonid iga huulepulga juurde. Antud pliiatsit kannan ma näiteks NYX Lingerie'ga toonides 3, 6 ja 11. Sobib nende kõikidega, seega väga universaalne pliiats, mida paljude erinevate huulepulga toonidega sobitada.

Mul on viimasel ajal olnud täielik erkpunaste huuletoonide hullus ja üks killer taoline oranzikas punane on NYX Soft Matte Lip Cream toonis Marocco. See püsib väga kaua peal, kuid enda mati koostise tõttu soovitan kindlasti alla panna niisutav huulepalsam. Kuna Soft Matte Lip Creamidel pole minu arust kõige täpsemad aplikaatorid, siis joonistan enne alati ääred huulepliiatsiga. Mulle meeldib seda kombineerida NYXi pliiatsiga toonis Hot Red. Ülinaiselik ja pilkupüüdev kombo!








Kiireks niisutuseks või värskenduseks meeldib mulle enne ja pärast meiki näole Vichy termaalvett pihustada. See on ideaalne lisaniisutus peale päevakreemi ja enne primerit/jumestuskreemi. Kui meik natuke liiga puudrine sai, siis peale meiki seda nö kinnitusspreina kasutades, annab ta nahale tagasi värskuse ja loomuliku finishi.

4 comments:

  1. Olen just hea puudri otsingul, millega saaks ka "beikida" nii et tuleb vist see Artdeco oma ära proovida:) Kuna pildilt on raske aru saada, siis küsiks, et mis nimega see puuder täpselt on? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kindlasti proovi see ära! Peitekreemi fikseerimispuuder peaks nimi olema :)

      Delete
  2. Mis selle Artdeco puudri täpne nimi on? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Peitekreemi fikseerimispuuder peaks nimi olema, nii on vähemalt täite peal kirjas :)

      Delete